BLOG

Jun 19, 2012

Osvezite majicu

Ne pratim bas neke modne trendove, uglavnom odaberem neki model iz Burde za koji pomislim da bi mi stajao i onda sijem, ponesto oduzmem ili dodam... Al' nekad tako naletim na dizajnere koje me prosto oduseve. Takav je Ian Mosh. Modeli su mu romanticni, leprsasti, neverovatno podsecaju na Sarah Kay slicice ( to je i bio uostalom jedini album za koji sam skupljala slicice i kompletnog ga popunila). Inspirisana njegovom kreacijom, dohvatila sam 2 majice iz ormana, bele, dosadne, prakticne... Ono sto je nastalo nikako jos nije dovoljno dobro, jos malo prakse i bice:))
Moje majice po uzoru na Ian Mosh-a izgledaju ovako.
Ako vam se ovo svidelo, brzo u orman, potrazite nesto sto ne nosite jer vam je dozlogrdilo, pretrazite krpice i napravite novi izgled uz stvarno minimalni napor.

4 comments:

Raki said...

Dala si mi genijalnu ideju sta da uradim sa dosadnim suknjama,jedna je krem keper,druge 2 su od teeksasa! Fantasticne su majice! Pozdrav!

DIE said...

Jako mi je drago da sam te inspirisala (tj. nekako bi se trebalo zahvaliti Mosh-u, mada sumnjam da bi on to i registrovao:))) Svakako pogledaj po netu njegove kolekcije sukanja i haljina... sve mu je preeslatko.

eda said...

Fenomenalna preobrazba običnih, "dosadnih" majica... stvarno prekrasno izgleda!

DIE said...

Hvala Edo, i ja nesto mislim da cu uskoro imati problem da obucem nesto jednobojno:)

Post a Comment