Torba s apstraktinim motivom

Kartonska polica me poprilicno iscrpela. Posto sam je okoncala, upala sam u neko lako depresivno stanje. Iz tog stanja izrodila se torba sa apstraktnom temom (sliku i inspiraciju sam nasla na photobucket.com).









Druga torba, koja je jos u fazi izrade inspirisana je slikom Kandinkog. Na slikama se vidi izrada pre prisivanja delova i posle istog.




Comments

  1. Torba je više nego interesantna i koliko vidim perfktno sašivena :)). Divim ti se na strpljenju za detalje :).

    ReplyDelete
  2. Hvala Lenka, moram da priznam da radije sijem detalje no samu torbu. Podseca me na detinjstvo, dok sam u zimskim nocima s mamom vezla goblene. Sve uradim relativno brzo, dok ne dodjem do pozadine... Onda se to otegne na godinu, pa i dve ili na nikad:)) Sreca te se torba 'veze' brze.

    ReplyDelete
  3. koliko je cjatkooo, mnogo je cjatko :)

    ReplyDelete
  4. to se i meni događa. karton me totalno iscrpi i onda mi treba mali odmak ili odmor. i onda krenem čačkati nešto sitno i malo, pa odugovlačim s tim.
    no, nećemo kukati nego se diviti. stvarno je torbak lijep. uredno i lijepo sašiven sa fenomenalnim aplikacijama. svaka ti čast!

    ReplyDelete
  5. Hvala vam svima na lepim komentarima. Vec sam zapocela manju komodicu od kartona, al jos nisam stigla da uslikam. Zapravo i nema sta jos da se slika, sve su jos delici. Cim dobije neku formu, postavljam. Zeljka, ne znam zasto, al ne mogu da komentaris na tvom blogu. Imas li ideju zasto?

    ReplyDelete
  6. Motivi su predivni! Ne mogu da se odlucim koji mi je lepsi :)

    ReplyDelete
  7. baš su lepe boje:-) slatko je!

    ReplyDelete
  8. torba je prekrasna! Boje odlične! Super!

    ReplyDelete

Post a Comment