Kuhinja od kartona

Da nisam u proslom postu najavila da cu poceti sa izradom kuhinje od kartona, verovatno ne bih jos ni krenula u taj poduhvat. Ovako, kad vec obecam, onda moram. I djavolak je svratio do mene, i sto bi rekla AN u jednom svom postu: gonjena sam! Probacu da sad uvedem malo reda u ove moje pisanije. Najpre sam napravila nacrt kako bih htela da ta moja kuhinja (koju, ruku na srce, uopste ne potrebujem:) izgleda. Nacrt je naravno okviran, i vrlo je verovatno da to do kraja nece liciti jedno na drugo.


Kuhinja od kartona
I vrlo brzo posle usledelo je manicno seckanje kartona. Najpre sam zelela da celu kuhinju napravim iz jednog dela, ali sam vrlo brzo odustala od te ideje, iz dva razloga. Najpre, duzina treba da bude 2m70, i jako mi je tesko nabaviti kartonske table koje bi imale tu duzinu, a opet, ja imam strasnu potrebu da stalno premestam namestaj, recimo na svaka 3 meseca, totalno istumbam sve po kuci. Time dajem generalnom ciscenju kuce jedan visi cilj.

Dakle, ono sto sam dosad stigla da uradim je trecinski deo.  Moram da priznam, da sam jako ponosna sto sam uspela da napravim vrata od kartona za koja sam skoro 100% sigurna da se nece vremenom razvaliti. Zasad slicice a u sledecem postu cu vam i tu tajnu otkriti.
Unapred se izvinjavam zbog loseg kvaliteta slika, al' jednostavno ne stizem da uhvatim dnevno svetlo radnim danom.


Cardboard kitchen
Cuisine en carton

Comments

  1. Bas sam si nesto mislila kako si se uspavala, kad tamo... ti radis kuhinju. Cijelu kuhinju!?!? Pa to uopce nije mali zadatak. Uh! Svaka ti cast na hrabrosti.

    ReplyDelete
  2. aaa imace i ovu foru da se kace case naopako, suuuuper!

    ReplyDelete

Post a Comment